Kontakt

BG Property Management

BG Property Management kan skaffe både bygherre, udlejer og lejere det bedst mulige beslutnings­grund­lag, når det gælder ejendomme, de ejer, driver, vedligeholder og har til huse i. Inden for rådgivning, budgettering, drift, vedligeholdelse og styring stiller vi erfaring og kompetencer til rådighed, der kan optimere processer og budgetter.

BG Property Management er grundlagt i 2008 af Lars Börner og Christian Guldbek. De har solid erfaring fra ejendomsbranchen og har på få år skabt en solid virksomhed med en bred kundekreds. De har arbejdet med mange forskellige virksomhedstyper og besidder knowhow inden for rådgivning, vedligehold, drift og budget- og kontraktadministration af såvel erhvervsejendomme som boligejendomme.

BG Property Management har base i Danmark, men i kraft af den ekspertise, der er akkumuleret i virksomheden, kan virksomheden tilbyde sine kompetencer på tværs af grænserne i hele Norden. Der findes store kulturelle forskelle landene imellem, men er man opmærksom på dem, kan der være fordele i at styre processen centralt.

Kontakt

Lars Börner

Adm. direktør

lb@bgpm.dk

 

BG Property Management ApS
Løvetandsvej 64
2700 Brønshøj
Danmark

+45 4036 4108
+299 48 4108

BG Property Management